Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Nov 25, 2020

WITAMY W KRAKÓWIE

Siden den seneste episode fra Slovenien, har jeg besøgt et par stede i Europa. Men da det var I forbindelse med mit arbejde, bestemte jeg mig for ikke at optage Radiovagabond episoder herfra. Men lad mig da lige holde dig opdateret med, hvor jeg har været siden jeg forlod Ljubljana:

Først tog jeg...


Nov 18, 2020

Tag med til den sidste del af min Balkan rejse, hvor jeg besøger Slovenien og hovedstaden Ljubljana. Som jeg gør ofte, gør starter jeg med en Free Walking Tour for at gøre mig bekendt med en hovedstad.

10 FUN FACTS OM SLOVENIEN

  1. Slovenien er det eneste land I verden med LOVE i deres navn. Og deres hovedstad,...


Nov 11, 2020

DOBRO DOŠLI U HRVATSKU

Find billeder her.

Lad mig opsummere min Balkan rejse indtil nu. Jeg startede i Albanien, og herefter tog jeg til Kosovo, Montenegro, Bosnien-Hercegovina og nu er jeg ankommet til Kroatien. Hvis du ikke allerede har hørt episoderne fra denne region, vil jeg anbefale, at du tager tilbage og...


Nov 3, 2020

DOBRO DOŠLI U MOSTAR

Igen tager jeg med bus til min næste destination her i Balkan regionen, nordpå fra Kotor i Montenegro til Mostar i den sydlige del af Bosnien og Hercegovina.

Grunden til at det lige blev Mostar og dette vandrehjem er en engelsk fyr ved navn Edward… en af de andre gæster, jeg mødte i Kosovo....