Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

May 31, 2019

ENGLISH: TheRadioVagabond.com

I denne episode taler jeg med de to stiftere af Traverse Events, Paul Dow og Michael Ball. De laver flere konferencer hvert år for alle os, der arbejder med at skabe indhold om at rejse og om de destinationer, vi rejser til.

Det er blandt andet Traverse Events, der har arrangeret turen til...


May 24, 2019

 
Ud over mine normale rejseepisoder kommer der også bonus episoder med interessante rejsende. Dette er en af dem.
Med en fantastisk udsigt til en smuk lyseblå bugt fra min balkon i Antigua møder jeg hollandske Tom Grond. 
Han kalder sig selv TravelingTomTom og har...


May 20, 2019

 

Jeg går rundt i byen, og så mødes jeg med flere expats: John og Sheriff fra nabolandet, Sierra Leone og med Nico fra Sydafrika. De bor og arbejder i landet og deres begejstring for Guinea smittede en del af på mig. 

Jeg føler, at jeg er en af de eneste turister i landet på...


May 17, 2019

Jeg mødte Dane og Stacey fra YouTube-kanalen Daneger and Stacey i Antigua for nylig. De er fuldtids-rejsende digitale nomader og producerer video fra deres rejse. 

Vi får en snak om måden at rejse på, hvor de har været, hvordan de får det hele til at hænge sammen og om hvordan det...


May 14, 2019

 
Jeg har to venner, der har været i Guinea, som havde frarådet mig at køre ind i landet. Risikoen for at blive stoppet af politiet uden anden grund, end at de vil have bestikkelse var for stor. Derfor anbefalede de, at jeg tog den lange vej op til Dakar i Senegal og fløj ind til...