Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Oct 29, 2018

Denne episode er optaget inden VM i fodbold i Rusland. Det er faktisk, hvor Danmark spiller den afgørende kvalifikationskamp mod Montenegro. 

Som du måske husker fra min seneste episode fra Washington DC, talte jeg med Christian om, at der var en en vigtig landskamp på vej.
Han fortalte, at en del danskere samles i...


Oct 26, 2018

ENGLISH: TheRadioVagabond.com
 
Dette er endnu et interview med en inspirerende travel blogger. Mød min gode ven Roobens. Ikke alene er han en super flink fyr, som jeg har mødt på hele tre travel media konferencer i år, han er også en fantastisk travel blogger, som har en interessant historie. 
Han er en...


Oct 24, 2018

Du får lige én episode mere fra Washington D.C. og her taler jeg med en dansker, der arbejder i Verdensbanken. 
Efter en rundvisning og frokost indenfor murene, der ligger et stenkast fra Det Ovale Kontor sætter jeg mig ned med Christian og får en snak om hvordan det er at arbejde her. 
Vi snakker også om familie,...


Oct 22, 2018

ENGLISH: TheRadioVagabond.com
 
På min sidste aften i Washington DC var jeg forbi Union Station og faldt i snak med en sort fyr, der sad på et gadehjørne med sit piano. Han kaldte sig “Unknown Pianist Number 100”, og han havde en masse at snakke om. Og det viser en anden side af den amerikanske...


Oct 19, 2018

ENGLISH: TheRadioVagabond.com
 
Da jeg var i gang med at planlægge min rejse lyttede jeg meget til "Extra Pack of Peanuts fra Travis Sherry. Vi fik lejligheden til at møde hinanden i Austin for nylig. 
Travis fortæller sin historie og deler gode råd i denne episode. 
God fornøjelse.
 
LINKS:
Extra Pack of Peanuts