Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

May 26, 2021

HOWDY FRA AUSTIN, TEXAS

Jeg nævnte det i min seneste episode fra Quebec, Canada, at jeg var på vej til Finger Lakes i New York State efter mit korte ophold i Canada. Jeg var taget til Corning, New York for at deltage i en TBEX-konference for alle os, der laver indhold omkring rejse (og jeg kan varmt anbefale det).

Jeg...


May 22, 2021

Velkommen til en ren dansk episode. På vej fra Bromont og Montreal mod Upstate New York, var jeg forbi Toronto, hvor jeg møder jeg Lars. Han er immigreret hertil og jeg får en snak med ham om livet i denne canadiske storby.

Vi kommer til at høre om livet i Canada i sammenligning med Danmark, om hvad der er godt og...


May 19, 2021

BONJOUR A QUEBEC CANADA

Jeg kører nordpå I Vermont efter min roadtrip til alle de seks stater i New England. Da jeg kommer tæt på grænsen, holder jeg ind til siden for at tjekke nogle beskeder inden mit amerikanske SIM-kort holder op med at virke, når jeg kører ind i Canada.

Jeg rejser med to telefoner. En med...


May 13, 2021

Mens jeg arbejder på en episode fra mit genbesøg i Canada, vil jeg give dig en episode fra den sidste gang, jeg besøgte dette land mod nord. 


May 5, 2021

Hello fra Vermont, USA

Jeg fik pakket mine ting i min trofaste lejebil efter mine eventyr på en blåbærfarm i Maine, og fik sagt farvel til min Couchsurfing vært, ”Blåbær Ben”. Og så trillede jeg vestpå. Det var en køretur på 390 km som gik tilbage gennem New Hampshire (en af de stater, jeg allerede havde...