Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Feb 28, 2017

Jeg er både i en af de vildeste festgader i verden med ladyboys, prostituerede, gogo-bars, pingpong-shows og børn, der optræder på gaden for småpenge. 

Og så besøger jeg et børnehjælp - Father Ray Foundation, der hjælper gadebørn, handicappede og børn fra fattige familier. En total kontrast til Walking...


Feb 19, 2017

Jeg bliver i Malaysia efter mit (alt for korte) ophold i Kuala Lumpur, og tager nordpå til øen Langkawi. Her føler jeg mig så godt tilpas, at jeg vælger, at blive i næsten to uger. 

Jeg bor fantastisk godt over vandet i en lejlighed med udsigt til solnedgang - og møder min muslimske vært, Sulaiman, til en meget...


Feb 12, 2017

I denne episode taler jeg med verdens første digitale nomader. Carou Llou og Mitchel fra Montreal, Canada startede deres omrejsende tilværelse for mere end 22 år siden - i 1994. 

Jeg mødte dem i deres midlertidige lejlighed i Chiang Mai i Thailand til en snak om deres livsstil og om deres favoritlande, lige inden de...


Feb 11, 2017

Johnny FD er iværksætter, podcaster og en stor del af den digitale nomade scene i Chiang Mai. Nu overvejer han at flytte til Polen - af alle steder. 

Jeg mødte ham i hans lejlighed til en snak om livet som digital nomade.
 
Jeg var i øvrigt selv gæst i Johnny's egen Travel Like a Boss Podcast. It was episode 144...


Feb 10, 2017

Jeg fik bank i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Det gjorde ondt. Specielt som stolt dansker, der prøvede at bære faklen videre fra Peter Gade og Morten Frost, som begge er "household-names" hernede. 

Jeg boede i en af de fedeste lejligheder på min tur og blev gode venner med både min vært Liek Lim og hans venner....