Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Feb 26, 2018

Jeg er kommet til sydstaterne i USA og har taget hul på et eventyr, der skal tage mig gennem 22 delstater. Og jeg starter i den lille historiske by Natchez i Mississippi. 

Her møder jeg engelske Jac's og sammen er vi blandt andet på en bomulds-farm og til en gospel-gudstjeneste, hvor jeg er så pinlig, at jeg rødmer...


Feb 16, 2018

I denne sidste episode fra Grand Bahama giver jeg dig lidt af hvert.
Jeg fortæller om hvor jeg bor og hvorfor jeg bor gratis. Jeg taler med et par fyre, som også bor her og går forbi mig flere gange hver aften. Og så tager jeg dig med ud og dykke med Caribbean Divers og besøger et sted ved stranden for at...


Feb 12, 2018

På Grand Bahama besluttede jeg mig for at svømme med delfiner med firmaet UNEXSO. Det var en utrolig dejlig oplevelse. Nu her senere har jeg fundet ud af, at det er meget forkert at gøre, dels på grund af den måde delfiner fanges, og dels på grund af hvordan de holdes i fangenskab. 
Tag med på oplevelsen, mens...


Feb 11, 2018

Da Len Hindley kom til Grand Bahama i 1968 var det kærlighed ved første blik. Siden har han skabt et stort byggefirma og et godt liv på øen. Hør ham blandt andet fortælle om hvordan han har været vidne til at Grand Bahama har udviklet sig enormt. 

Jeg mødte ham til et Rotary møde, hvor jeg gav en...


Feb 6, 2018

Niels fra Esbjerg har haft et fantastisk liv. Hør historien om, hvordan han landede på Grand Bahama efter at have haft både villa, Volvo og vovhund hjemme i Esbjerg. 

Han bor på husbåden Titanic Den Tredje og har ingen planer om at vende hjem til Danmark. 

Hør også historien om, hvordan hans gode ven, Arne, der...