Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Jul 30, 2018

I Chicago møder jeg Ric Gazarian, der også rejser utroligt meget. Og så laver han en podcast, der hedder Counting Countries, hvor han taler med dem, der enten har rejst til alle lande i verden - eller er meget tæt på at have gjort det. 

Vi får en snak på en fortorvscafé i downtown Chicago om Ric's egen historie...


Jul 23, 2018

Jeg er kommet til Chicago, som er en af de største byer i USA. Selvom jeg kun skal tilbringe få dage her i byen, føler jeg mig rigtig meget hjemme her. 

I denne episode er jeg ved det legendariske Wrigley Fields, hvor jeg møder nogle baseball fans, jeg er ude med min nye Couchsurfing vært, Lee, jeg spiser...


Jul 16, 2018

I denne episode er jeg kommet til Ohio. På turen fra Indianapolis til Toledo kørte jeg igennem Walnut Creek, som er kendt for sit store Amish samfund. 

I Toledo boede hos David - en lobbyist og tidligere republikansk politikker. Han har tidligere boet i Washington DC, men som nu er flyttet tilbage til Ohio.

Dave og...


Jul 9, 2018

Dette er Radiovagabond Podcast episode nummer 100. Hvor er champagnen?

I denne episode er jeg i Indianapolis i staten Indiana, hvor jeg bor hos en indisk Couchsurfing vært. Hun er super gæstfri og serverede noget fantastisk indisk mad for mig den første aften. 

Jeg tilbød derfor at lave mad for hende den anden aften...