Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Nov 16, 2016

Dette er en podcast-episode, der er helt på dansk. Tag med på det lokale marked sammen med fire danskere og hør mig tale med Finn, der har boet her i Dubai i 9 måneder – og ikke har planer om at rejse lige med det første  


Nov 15, 2016

I denne episode taler jeg med Tracy. En engelsk kvinde, der nu har boet i Dubai i 24 år. Hun kalder sig i dag Latifa fordi hendes lokale svigermor ikke kan sige Tracy. Så i starten kaldte hin hende for Crazy.

Tag også med på det lokale marked og lyt med når jeg reflekterer over, hvad det er for et land, jeg er...


Nov 15, 2016

Jeg har forladt Abu Dhabi, men er stadig i De Forenede Arabiske Emirater. Jeg bor nu i en lækker Airbnb lejlighed i Marinaen i Dubai tæt ved ”The Palm”. Det føles ret centralt men er alligevel 30 km syd for det, man i dag kalde centrum af Dubai - med Burj Khalifa og de andre store skyskrabere.

Du kan lytte til...


Nov 3, 2016

Hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater hedder Abu Dhabi. Det er den største og den rigeste af de syv Emirater, som udgør landet. 

Jeg blev både ramt af varmen og de store kulturforskelle. Hele 80% af dem, der bor i landet er tilflyttere. Der er mange lavtlønnede tilflyttere fra Indien, Pakistan og Filippinerne,...