Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Jul 15, 2017

Dette er en lidt speciel episode. Jeg har rundet mit første år som Radiovagabond og jeg har her samlet lidt af de højdepunkter, jeg har haft fra de første 31 lande og territorier på min rejse indtil nu. 

God fornøjelse.

 


Jul 9, 2017

Mens jeg var i Beijing var Danmarks udenrigsminister, Anders Samuelsen på officielt besøg. Han tog sig tid i et pakket program til at mødes med mig, så en sen aften var jeg på besøg i privatboligen hos den danske ambassadør.

Vi taler om, hvordan sådan et besøg foregår, men kommer også omkring ministerbiler,...


Jul 8, 2017

Lena Elsborg er fra Sydals, men har de sidste fire år boet i Beijing. Hvad får en ung pige i 20'er til at falde for den kinesiske hovedstad i en sådan grad, at hun ikke helt har planer om at vende snuden hjem lige forløbig.

Hun er YouTuber og producerer videoer, blandt andet om livet i Kina, under navnet...


Jul 7, 2017

For 10 år siden besluttede Jesper og Dorte Schartau, at flytte til Ningbo i Kina sammen med deres to døtre, Lærke og Alberte. Jesper havde fået til opgave, at opstarte en højttalerfabrik som et søsterselskab til det danske firma DALI højttalere.

I denne episode taler jeg med Jesper om, hvordan det var at flytte...


Jul 6, 2017

Mens jeg var tilbage i Hong Kong for at få lavet visum til Kina blev jeg inviteret på besøg hos Phil Whelan på Radio 3. Vi fik en snak om min passion radio og om livet som digital nomade.

Her er hele interviewet.