Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Jun 16, 2017

Her i Siem Reap, Cambodia bor vi på et hyggeligt lille hotel, der hedder Tanei Boutique Villa. Her bliver vi gode venner med den unge direktør, Put Sa, som voksede op i en meget fattig familie. Men gennem hårdt arbejde og god portion held, blev hans liv vendt 180 grader rundt.  

LINK: Tanei Boutique...


Jun 11, 2017

Vores Cambodia besøg starter i Phnom Penh en enkelt dag, og herefter flyver vi videre til Siem Riep, hvor der er rigtig meget at se. Her er en top 7 liste over de oplevelser, der efter vores mening var de bedste.

1. Angkor Wat
2. Angkor Ballooning.  LINK: angkorballooning.com 
3. Phare The Cambodian Circus. LINK: 


Jun 7, 2017

I denne episode besøger jeg et dansk firma i Ho Chi Mihn City. Her produceres en masse danske magasiner og supermarkedskataloger - på dansk af vietnamesere. 

Jeg taler med direktøren, Thomas og senere også med den tidligere direktør, Tur, som valgte at blive i Vietnam med sin nye kone, og dermed være langt væk...


Jun 4, 2017

I denne episode kan du tage med til det sydlige Vietnam. Vi starter i den charmerende lille by Hội An. Det er en charmerende lille by, og vi ankommer nytårsaften. Altså efter den kinesiske kalender. Vores værtsfamilie er pænt klædt på og er i gang med at fejre aftenen, da vi ankommer - efter en lille omvej til...