Preview Mode Links will not work in preview mode

Radiovagabond

Sep 28, 2018

ENGLISH VERSION: TheRadioVagabond.com

Det er tid til endnu et interview med en person, der rejser meget. Shane Dallas er fra Australien og kalder sig selv The Travel Camel. 
 
Shane har været i mere end 100 lande, men har besluttet sig for at sætte farten ned i jagten på at besøge så mange nye lande. 
Han har...


Sep 24, 2018

ENGLISH VERSION: TheRadioVagabond.com

North Carolina fik et dårligt ry for et par år siden, da de indførte en lov - den såkaldte "bathroom bill", der dikterede transseksuelle at benytte det toilet, der passer til deres køn ved fødslen. 

Derfor er det meget passende, at min første Pride skulle finde sted netop her...


Sep 21, 2018

ENGLISH: Go to TheRadioVagabond.com
 
Vi tager lige en lille pause fra de normale rejse podcasts for at give dig endnu et interview med en interessant person i rejsemedie industrien. 
Så hvis du er interesseret i nomade livsstilen og måske drømmer om at komme til at leve af at rejse, er dette en episode for dig. 
Jeg...


Sep 17, 2018

ENGLISH VERSION OF THIS PODCAST: Search for "The Radio Vagabond".

Jeg er i High Point, North Carolina. En lille by, der er kendt som verdens møbel hovedstad. Ikke alene har de verdens største møbelbutik, de er også vært for et stort møbelmarked to gange om året, hvor byens indbyggertal bliver næsten fordoblet,...


Sep 15, 2018

Jeg fortsætter min køretur fra Atlanta sammen med min gamle ven, Lars, som jeg har boet hos i en uge i Atlanta.

Vi taler om udlængsel og om, hvorfor vi begge har valgt at forlade Danmark, selvom vi er enige om, at det er verdens bedste land.

”Danmark er jo et fantastisk dejligt land, men der er jo også andre...